Qui som

La nostra història

Fa més de 25 anys la cuinera Montserrat i l'emprenedor Josep van començar a fer unes coques molt especials.

Els ingredients de les coques són, sobretot, verdures variades acompanyades de carn, tonyina, formatge i bolets. A l'apartat de postres, es pot escollir entre coques dolces, pans de pessic, magdalenes i bandes de fruita, entre d'altres. A les botigues s'ofereix una carta amb pizzes, coques salades i dolces, truites i panadons, un tipus d'empanada típica de les comarques de Lleida.

Un altre producte destacat i singular són unes empanades que es feien servir antigament per Tots Sants o Pasqua, que estan farcides de pinyons, panses o espinacs per les terres de Lleida i que es van extendre per l'arc mediterrani. La matèria primera de tots els productes de Coques Montse és molt bona: es té cura en les farines, les verdures fresques i la resta d'ingredients.

Perquè escollir-nos?

Respecte al medi ambient

Els aliments són de la més alta qualitat i estan cuinats amb mètodes tradicionals respectuosos amb el medi ambient i mantenint totes les seves propietats naturals.

Proximitat

Els ingredients són escollits tenint en compte els camps de verdures més propers, també passa el mateix amb les farines, la matèria prima principal de les coques i panadons.

Aliments saludables

Aquests són aliments 100% naturals, saludables i amb totes les seves propietats nutritives sense presència de cap additiu, conservant o colorant.